Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο Πωλήσεων

Chongqing Mountain and City Sales Office

Το Γραφείο Πωλήσεων Το "Mountain" είναι το κύριο θέμα αυτού του γραφείου πωλήσεων, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το γεωγραφικό υπόβαθρο του Chongqing. Το μοτίβο των γκρίζων μαρμάρων στο πάτωμα σχηματίζεται σε τριγωνικό σχήμα. και υπάρχουν πολλές περίεργες και αιχμηρές γωνίες και γωνίες στους τοίχους χαρακτηριστικών και τους ακανόνιστους μετρητές ρεσεψιόν, για να αποδείξουν την έννοια του «βουνού». Επιπλέον, οι σκάλες που συνδέουν τα δάπεδα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι μια διέλευση από το σπήλαιο. Εν τω μεταξύ, τα φωτιστικά LED κρέμονται από την οροφή, μιμούνται τη σκηνή της βροχής στην κοιλάδα και παρουσιάζουν φυσικό αίσθημα, για να απαλύνουν ολόκληρη την εντύπωση.

Το Κοκτέιλ Μπαρ

Gamsei

Το Κοκτέιλ Μπαρ Όταν το Gamsei άνοιξε το 2013, ο υπερ-τοπικισμός εισήχθη σε ένα πεδίο πρακτικής που μέχρι τότε περιοριζόταν κυρίως στη σκηνή των τροφίμων. Στο Gamsei, τα συστατικά για κοκτέιλ καλλιεργούνται άγρια ή καλλιεργούνται από τοπικούς καλλιτέχνες αρτεσιανού. Το εσωτερικό του μπαρ, είναι μια σαφής συνέχεια αυτής της φιλοσοφίας. Όπως και τα κοκτέιλ, το Buero Wagner προμήθευσε όλα τα υλικά τοπικά και συνεργάστηκε στενά με τοπικούς κατασκευαστές για την παραγωγή λύσεων κατά παραγγελία. Το Gamsei είναι μια ολοκληρωμένη ιδέα που μετατρέπει το γεγονός της κατανάλωσης ενός κοκτέιλ σε μια νέα εμπειρία.

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

ajando Next Level C R M

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια ajando Loft Concept: Η πληροφορία είναι το δομικό υλικό του κόσμου μας. Μια πολύ ασυνήθιστη σοφίτα έχει δημιουργηθεί στην περιοχή λιμάνι του Μάνχαϊμ, στη Γερμανία. Η πλήρης ομάδα ajando θα ζήσει και θα εργαστεί εκεί από τον Ιανουάριο του 2013. Ο αρχιτέκτονας Peter Stasek και το γραφείο αρχιτέκτονα loftwerk που βρίσκεται στην Καρλσρούη βρίσκονται πίσω από την εταιρική αρχιτεκτονική ιδέα του σοφίτας. Εμπνεύστηκε από την κβαντική φυσική του Wheeler, την αρχιτεκτονική του Josef M. Hoffmann και, φυσικά, από την εμπειρογνωμοσύνη του ajando: «Η πληροφορία κάνει τον παγκόσμιο γύρο». Κείμενο της δωρεάν δημοσιογράφου της Ilona Koglin

Πανεπιστημιακή Καφετέρια

Ground Cafe

Πανεπιστημιακή Καφετέρια Το νέο καφέ «Ground» χρησιμεύει όχι μόνο για τη δημιουργία κοινωνικής συνοχής μεταξύ καθηγητών και φοιτητών της σχολής μηχανικών, αλλά και για την ενθάρρυνση της αλληλεπίδρασης μεταξύ και μεταξύ των μελών άλλων τμημάτων του Πανεπιστημίου. Στο σχέδιό μας, δεσμεύσαμε τον άμορφο όγκο χυμένου σκυροδέματος μιας πρώην αίθουσας σεμιναρίων τοποθετώντας μια παλέτα από σανίδες καρυδιάς, διάτρητο αλουμίνιο και σχιστόλιθο πάνω από τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή του χώρου.

Εσωτερικός Χώρος

Chua chu kang house

Εσωτερικός Χώρος Το σημείο βελονισμού σε αυτό το σπίτι ήταν να συνδέσει την κλειστή περιοχή σε ένα ολοκαίνουργιο οπτικό ησυχίας. Κάνοντας αυτά, αποκαθίσταται κάποια ιστορική και ωμή γοητεία για να προστατέψει το κενό του σπιτιού. Το νέο κατάλυμα τελειώνει με μια έκπληξη εσωτερικού σε εσωτερικό. στεγνή & υγρή κουζίνα μέσα σε κουζίνα και τραπεζαρία μέσα σε κουζίνα. Ο χώρος διαβίωσης διακόπηκε επίσης από μια εντυπωσιακή επίθεση τέχνης που έγινε σύντομα το προσωπικό περίβλημα της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Για να συμπληρωθεί η συνολική έμφαση, απαιτούνται φέτες ζεστού φωτός για χρώση σε όλους τους χρωματικούς τοίχους.

Εστιατόριο

Osaka

Εστιατόριο Βρίσκεται στο γείτονα Itaim Bibi (Σάο Πάολο, Βραζιλία), η Οζάκα δείχνει περήφανα την αρχιτεκτονική του, προσφέροντας μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα στους διαφορετικούς χώρους της. Η εξωτερική βεράντα δίπλα στο δρόμο είναι η είσοδος σε μια καταπράσινη και μοντέρνα αυλή, σύνδεση μεταξύ εσωτερικού, εξωτερικού και φύσης. Η ιδιωτική και εκλεπτυσμένη αισθητική υλοποιήθηκε με τη χρήση φυσικών στοιχείων όπως ξύλο, πέτρες, σίδερο και υφάσματα. Το σύστημα οροφής Lamella με αμυδρό φωτισμό και τα ξύλινα πλέγματα μελετήθηκαν προσεκτικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εναρμόνιση του εσωτερικού σχεδιασμού και να δημιουργηθούν τα διαφορετικά περιβάλλοντα.