Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο Προπωλήσεων

Ice Cave

Το Γραφείο Προπωλήσεων Το Ice Cave είναι ένας εκθεσιακός χώρος για έναν πελάτη που χρειαζόταν έναν χώρο με μοναδική ποιότητα. Στο μεταξύ, είναι σε θέση να παρουσιάσει διάφορες ιδιότητες του έργου Tehran Eye. Σύμφωνα με τη λειτουργία του έργου, μια ελκυστική αλλά ουδέτερη ατμόσφαιρα για την εμφάνιση των αντικειμένων και των γεγονότων όπως απαιτείται. Η χρήση της ελάχιστης επιφανειακής λογικής ήταν η ιδέα του σχεδιασμού. Μια ενσωματωμένη δικτυωτή επιφάνεια απλώνεται σε όλο το χώρο. Ο χώρος που απαιτείται για διαφορετικές χρήσεις διαμορφώνεται με βάση τις ξένες δυνάμεις στην άνω και κάτω κατεύθυνση που ασκούνται στην επιφάνεια. Για την κατασκευή, αυτή η επιφάνεια έχει χωριστεί σε 329 πάνελ.

Το Κατάστημα Λιανικής

Atelier Intimo Flagship

Το Κατάστημα Λιανικής Ο κόσμος μας χτυπήθηκε από πρωτοφανή ιό το 2020. Το πρώτο Flagship του Atelier Intimo που σχεδιάστηκε από το O and O Studio είναι εμπνευσμένο από την ιδέα της Αναγέννησης της Καμένης Γης, υπονοώντας την ενσωμάτωση της θεραπευτικής δύναμης της φύσης που δίνει στην ανθρωπότητα νέα ελπίδα. Ενώ δημιουργείται ένας δραματικός χώρος που επιτρέπει στους επισκέπτες να περνούν στιγμές φαντασίας και φαντασίας σε τέτοιο χρόνο και χώρο, δημιουργείται επίσης μια σειρά από εγκαταστάσεις τέχνης για να επιδείξουν πλήρως τα αληθινά χαρακτηριστικά της μάρκας. Το Flagship δεν είναι ένας συνηθισμένος χώρος λιανικής, είναι η σκηνή του Atelier Intimo.

Το Εμβληματικό Τεϊοπωλείο

Toronto

Το Εμβληματικό Τεϊοπωλείο Το πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Καναδά φέρνει ένα φρέσκο νέο σχέδιο τσαγιέρα με φρούτα από το Studio Yimu. Το έργο ναυαρχίδα του καταστήματος ήταν ιδανικά για σκοπούς επωνυμίας για να γίνει το νέο hotspot στο εμπορικό κέντρο. Εμπνευσμένη από το καναδικό τοπίο, η όμορφη σιλουέτα του Blue Mountain του Καναδά είναι αποτυπωμένη στο φόντο του τοίχου σε όλο το κατάστημα. Για να γίνει πραγματικότητα η ιδέα, το Studio Yimu κατασκεύασε ένα χειροποίητο γλυπτό 275cm x 180cm x 150cm που επιτρέπει την πλήρη αλληλεπίδραση με κάθε πελάτη.

Περίπτερο

Big Aplysia

Περίπτερο Στη διαδικασία της αστικής ανάπτυξης, είναι αναπόφευκτο να προκύψει το ίδιο δομημένο περιβάλλον. Τα παραδοσιακά κτίρια μπορεί επίσης να φαίνονται μονότονα και απόμακρα. Η εμφάνιση της αρχιτεκτονικής τοπίου με ιδιαίτερο σχήμα αμβλύνει τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων στον αρχιτεκτονικό χώρο, γίνεται χώρος περιήγησης στα αξιοθέατα και ενεργοποιεί τη ζωντάνια.

Εκθεσιακό Χώρο

From The Future

Εκθεσιακό Χώρο Εκθεσιακός χώρος: Στον εκθεσιακό χώρο, εκτίθενται αθλητικά παπούτσια και αθλητικός εξοπλισμός, που κατασκευάστηκαν με τεχνολογία έγχυσης. Το μέρος, μοιάζει κατασκευασμένο με συμπίεση μούχλας έγχυσης. Στη μέθοδο κατασκευής του τόπου, κομμάτια επίπλων σαν να ήταν μαζί με κατασκευασμένα σε καλούπι έγχυσης για να δημιουργήσουν το σύνολο. Χονδροειδές ράψιμο που στην οροφή, μαλακώνουν όλη την τεχνολογική ορατότητα.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Το Risky shop σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την smallna, ένα στούντιο σχεδιασμού και μια vintage γκαλερί που ιδρύθηκε από τον Piotr Płoski. Το έργο έθεσε πολλές προκλήσεις, καθώς η μπουτίκ βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας, δεν διαθέτει βιτρίνα και έχει εμβαδόν μόλις 80 τ.μ. Εδώ ήρθε η ιδέα να διπλασιαστεί η περιοχή, αξιοποιώντας τόσο τον χώρο στην οροφή όσο και τον όροφο. Επιτυγχάνεται μια φιλόξενη, σπιτική ατμόσφαιρα, παρόλο που τα έπιπλα είναι κρεμαστά στην οροφή. Το επικίνδυνο κατάστημα έχει σχεδιαστεί κατά όλων των κανόνων (αψηφά ακόμη και τη βαρύτητα). Αντικατοπτρίζει πλήρως το πνεύμα της μάρκας.