Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πίνακας Σχεδιαστών

Curly

Ο Πίνακας Σχεδιαστών Αυτός ο πίνακας πολλαπλών χρήσεων σχεδιάστηκε από τους βασικούς σχεδιαστές Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui και Lorene Faure. Λειτουργεί ως κεντρικό στοιχείο σε μια εσωτερική ρύθμιση. Το συνολικό σχήμα είναι γεμάτο παιχνιδιάρικες καμπύλες, που έρχονται σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συμμετρικά τραπέζια, έτσι ξεχωρίζει ως ένα γλυπτό κομμάτι για να δελεάσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες. Οι καμπύλες φαίνεται να είναι τυχαίες με την πρώτη ματιά, ωστόσο κάθε καμπύλη έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ενθαρρύνει μια ποικιλία θέσεων καθισμάτων και κοινωνικών αλληλεπιδράσεων.

Όνομα έργου : Curly , Όνομα σχεδιαστών : Bean Buro, Όνομα πελάτη : Bean Buro.

Curly  Ο Πίνακας Σχεδιαστών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.