Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πίνακας Σχεδιαστών

Curly

Ο Πίνακας Σχεδιαστών Αυτός ο πίνακας πολλαπλών χρήσεων σχεδιάστηκε από τους βασικούς σχεδιαστές Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui και Lorene Faure. Λειτουργεί ως κεντρικό στοιχείο σε μια εσωτερική ρύθμιση. Το συνολικό σχήμα είναι γεμάτο παιχνιδιάρικες καμπύλες, που έρχονται σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συμμετρικά τραπέζια, έτσι ξεχωρίζει ως ένα γλυπτό κομμάτι για να δελεάσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες. Οι καμπύλες φαίνεται να είναι τυχαίες με την πρώτη ματιά, ωστόσο κάθε καμπύλη έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ενθαρρύνει μια ποικιλία θέσεων καθισμάτων και κοινωνικών αλληλεπιδράσεων.

Όνομα έργου : Curly , Όνομα σχεδιαστών : Bean Buro, Όνομα πελάτη : Bean Buro.

Curly  Ο Πίνακας Σχεδιαστών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.