Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο

Networking

Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο Τα αθλητικά υλικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά παράγονται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Προσφέρονται στους καταναλωτές στα ράφια των αθλητικών καταστημάτων μέσω ενός πολύ σύνθετου δικτύου μάρκετινγκ και logistics. Πηδήξτε μία από τις μάρκες με το καλύτερο δίκτυο. Κατασκευή συλλογής από σχεδιαστές σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, κατασκευασμένη από κατασκευαστές στην Κίνα που ασχολούνται με την κατασκευή ανώτερης ποιότητας. Μέσω μιας εταιρείας μάρκετινγκ που ιδρύθηκε στην Τουρκία, προσεγγίστε ολόκληρο τον κόσμο και τους καταναλωτές. Ο δεύτερος εκθεσιακός χώρος του συγκροτήματος showroom άλμα είναι επίσης χτισμένος σε αυτό το σύνθετο θέμα δικτύου.

Όνομα έργου : Networking, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : JUMP/GENMAR.

Networking Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.