Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο

Networking

Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο Τα αθλητικά υλικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά παράγονται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Προσφέρονται στους καταναλωτές στα ράφια των αθλητικών καταστημάτων μέσω ενός πολύ σύνθετου δικτύου μάρκετινγκ και logistics. Πηδήξτε μία από τις μάρκες με το καλύτερο δίκτυο. Κατασκευή συλλογής από σχεδιαστές σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, κατασκευασμένη από κατασκευαστές στην Κίνα που ασχολούνται με την κατασκευή ανώτερης ποιότητας. Μέσω μιας εταιρείας μάρκετινγκ που ιδρύθηκε στην Τουρκία, προσεγγίστε ολόκληρο τον κόσμο και τους καταναλωτές. Ο δεύτερος εκθεσιακός χώρος του συγκροτήματος showroom άλμα είναι επίσης χτισμένος σε αυτό το σύνθετο θέμα δικτύου.

Όνομα έργου : Networking, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : JUMP/GENMAR.

Networking Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.