Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συρταριέρα Του Εμπορίου

Commodia

Συρταριέρα Του Εμπορίου Το Commodia by ArteNemus είναι ένα συρταριέρα με οργανικές επιφάνειες και σχήματα. Η κορυφαία εμφάνισή του τονίζεται από τη χρήση ειδών ξύλου εξαιρετικής ποιότητας και από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το σχήμα του υπογραμμίζεται από την αντίθεση μεταξύ του ξύλου των επιφανειών και του ξύλου των άκρων. Επιπλέον, τα υλικά και τα φινιρίσματα των κρυφών επιφανειών δίνουν την ίδια ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα με εκείνα των ορατών επιφανειών με αποτέλεσμα μια αισθητική ιδέα χωρίς ασυνέχεια. Ο σχεδιασμός της Commodia είναι ταυτόχρονα με μια κλασική έμπνευση.

Όνομα έργου : Commodia, Όνομα σχεδιαστών : Eckhard Beger, Όνομα πελάτη : ArteNemus.

Commodia Συρταριέρα Του Εμπορίου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.