Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συρταριέρα Του Εμπορίου

Commodia

Συρταριέρα Του Εμπορίου Το Commodia by ArteNemus είναι ένα συρταριέρα με οργανικές επιφάνειες και σχήματα. Η κορυφαία εμφάνισή του τονίζεται από τη χρήση ειδών ξύλου εξαιρετικής ποιότητας και από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το σχήμα του υπογραμμίζεται από την αντίθεση μεταξύ του ξύλου των επιφανειών και του ξύλου των άκρων. Επιπλέον, τα υλικά και τα φινιρίσματα των κρυφών επιφανειών δίνουν την ίδια ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα με εκείνα των ορατών επιφανειών με αποτέλεσμα μια αισθητική ιδέα χωρίς ασυνέχεια. Ο σχεδιασμός της Commodia είναι ταυτόχρονα με μια κλασική έμπνευση.

Όνομα έργου : Commodia, Όνομα σχεδιαστών : Eckhard Beger, Όνομα πελάτη : ArteNemus.

Commodia Συρταριέρα Του Εμπορίου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.