Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

Opa

Πολυθρόνα Το όμορφο και περίεργο σχήμα ενός απλού σωλήνα από ανοξείδωτο ατσάλι που δίνει σχήμα στα έπιπλα είναι αυτό που κάνει αυτήν την πολυθρόνα τόσο ενδιαφέρουσα. Ο σωλήνας κάμψης και το λυγισμένο κόντρα πλακέ που σχηματίζουν την καρέκλα το καθιστούν πολύ ελαστικό και άνετο. Ο σχεδιασμός αισθάνεται πολύ ελαφρύς και λεπτός.

Όνομα έργου : Opa, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : .

Opa Πολυθρόνα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.