Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

Opa

Πολυθρόνα Το όμορφο και περίεργο σχήμα ενός απλού σωλήνα από ανοξείδωτο ατσάλι που δίνει σχήμα στα έπιπλα είναι αυτό που κάνει αυτήν την πολυθρόνα τόσο ενδιαφέρουσα. Ο σωλήνας κάμψης και το λυγισμένο κόντρα πλακέ που σχηματίζουν την καρέκλα το καθιστούν πολύ ελαστικό και άνετο. Ο σχεδιασμός αισθάνεται πολύ ελαφρύς και λεπτός.

Όνομα έργου : Opa, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : .

Opa Πολυθρόνα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.