Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πάτημα Για Εξαγωγή Ηλεκτρικών Βυσμάτων

The GAN Switch

Το Πάτημα Για Εξαγωγή Ηλεκτρικών Βυσμάτων Κανονικά, εάν κάποιος θέλει να βγάλει ένα ηλεκτρικό βύσμα, θα πρέπει να απενεργοποιήσει το ρεύμα και να το βγάλει έξω με μια σημαντική ποσότητα ενέργειας. Αυτή η εννοιολογική αλλά ορατή ιδέα επιτρέπει σε ένα μόνο δάχτυλο να κάνει όλη τη δουλειά. Ο διακόπτης ON / OFF που επίσης ως κουμπί για την εξαγωγή του βύσματος, σας βοηθά να σας πει εάν το βύσμα είναι συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό ή όχι.

Όνομα έργου : The GAN Switch, Όνομα σχεδιαστών : Tay Meng Kiat Nicholas, Όνομα πελάτη : .

The GAN Switch Το Πάτημα Για Εξαγωγή Ηλεκτρικών Βυσμάτων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.