Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πάτημα Για Εξαγωγή Ηλεκτρικών Βυσμάτων

The GAN Switch

Το Πάτημα Για Εξαγωγή Ηλεκτρικών Βυσμάτων Κανονικά, εάν κάποιος θέλει να βγάλει ένα ηλεκτρικό βύσμα, θα πρέπει να απενεργοποιήσει το ρεύμα και να το βγάλει έξω με μια σημαντική ποσότητα ενέργειας. Αυτή η εννοιολογική αλλά ορατή ιδέα επιτρέπει σε ένα μόνο δάχτυλο να κάνει όλη τη δουλειά. Ο διακόπτης ON / OFF που επίσης ως κουμπί για την εξαγωγή του βύσματος, σας βοηθά να σας πει εάν το βύσμα είναι συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό ή όχι.

Όνομα έργου : The GAN Switch, Όνομα σχεδιαστών : Tay Meng Kiat Nicholas, Όνομα πελάτη : .

The GAN Switch Το Πάτημα Για Εξαγωγή Ηλεκτρικών Βυσμάτων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.