Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κεραμικά Πλακίδια

elhamra

Κεραμικά Πλακίδια Special Lines Worthy of the Palace Σχεδιασμένο από την έμπνευση του παλάτι Elhamra, το οποίο περιγράφεται ως ονειρεμένο παλάτι αντανάκλαση στον πραγματικό κόσμο σε 1001 νύχτες, είναι ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα παραδείγματα που δημιουργήθηκαν με την ψηφιακή τεχνολογία, που εμφανίζονται σε τρισδιάστατες υφές σε μεγέθη 30 x 60 cm με χρώματα. τυρκουάζ, ανοιχτό τυρκουάζ και λευκό. Τα χρώματα του Elhamra συνοδεύονται από διακοσμήσεις στα ίδια χρώματα. Το Elhamra, είναι μια μοναδική επιλογή για τη δημιουργία σπα που θυμίζουν παλάτια…

Όνομα έργου : elhamra, Όνομα σχεδιαστών : Bien Seramik Design Team, Όνομα πελάτη : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Κεραμικά Πλακίδια

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.