Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κεραμικά Πλακίδια

elhamra

Κεραμικά Πλακίδια Special Lines Worthy of the Palace Σχεδιασμένο από την έμπνευση του παλάτι Elhamra, το οποίο περιγράφεται ως ονειρεμένο παλάτι αντανάκλαση στον πραγματικό κόσμο σε 1001 νύχτες, είναι ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα παραδείγματα που δημιουργήθηκαν με την ψηφιακή τεχνολογία, που εμφανίζονται σε τρισδιάστατες υφές σε μεγέθη 30 x 60 cm με χρώματα. τυρκουάζ, ανοιχτό τυρκουάζ και λευκό. Τα χρώματα του Elhamra συνοδεύονται από διακοσμήσεις στα ίδια χρώματα. Το Elhamra, είναι μια μοναδική επιλογή για τη δημιουργία σπα που θυμίζουν παλάτια…

Όνομα έργου : elhamra, Όνομα σχεδιαστών : Bien Seramik Design Team, Όνομα πελάτη : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Κεραμικά Πλακίδια

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.