Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

V TV - 46120

Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd Εμπνευσμένο από γυαλιστερές επιφάνειες και εφέ καθρέφτη. Μπροστά και το πίσω πίσω κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από πλαστική τεχνολογία μούχλας έγχυσης. Το μεσαίο τμήμα παράγεται από χύτευση λαμαρίνας. Η βάση στήριξης είναι ειδικά σχεδιασμένη με γυαλί βαμμένο από το πίσω μέρος και διαφανή λαιμό με επένδυση από χρώμιο. Το επίπεδο στιλπνότητας που χρησιμοποιείται στις επιφάνειες έχει επιτευχθεί μέσω ειδικών διαδικασιών βαφής.

Όνομα έργου : V TV - 46120, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : .

V TV - 46120 Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.