Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

V TV - 46120

Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd Εμπνευσμένο από γυαλιστερές επιφάνειες και εφέ καθρέφτη. Μπροστά και το πίσω πίσω κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από πλαστική τεχνολογία μούχλας έγχυσης. Το μεσαίο τμήμα παράγεται από χύτευση λαμαρίνας. Η βάση στήριξης είναι ειδικά σχεδιασμένη με γυαλί βαμμένο από το πίσω μέρος και διαφανή λαιμό με επένδυση από χρώμιο. Το επίπεδο στιλπνότητας που χρησιμοποιείται στις επιφάνειες έχει επιτευχθεί μέσω ειδικών διαδικασιών βαφής.

Όνομα έργου : V TV - 46120, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : .

V TV - 46120 Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.