Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ηλεκτρικό Σκούτερ Για Κοινή Χρήση

For Two

Το Ηλεκτρικό Σκούτερ Για Κοινή Χρήση Είναι μια συσκευή κινητικότητας για τουρίστες και τους ντόπιους των πόλεων που είναι δημοφιλείς στον τουρισμό. Λύστε περιβαλλοντικά προβλήματα και μποτιλιαρίσματα που προκαλούνται από την παραδοσιακή μέθοδο μεταφοράς, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων και παρέχετε μοναδική φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα. Η ισχύς αυτού του μοντέλου δεν περιορίζεται μόνο στο γεγονός ότι είναι ηλεκτρικό όχημα αλλά και στη χρήση μπαταρίας Energy-on-air που είναι πολύ πιο ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον από την παραδοσιακή μπαταρία ιόντων λιθίου όσον αφορά την απόρριψη.

Όνομα έργου : For Two, Όνομα σχεδιαστών : Seungkwan Kim, Όνομα πελάτη : T&T GOOD TERMS Co,. Ltd..

For Two Το Ηλεκτρικό Σκούτερ Για Κοινή Χρήση

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.