Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ηλεκτρικό Σκούτερ Για Κοινή Χρήση

For Two

Το Ηλεκτρικό Σκούτερ Για Κοινή Χρήση Είναι μια συσκευή κινητικότητας για τουρίστες και τους ντόπιους των πόλεων που είναι δημοφιλείς στον τουρισμό. Λύστε περιβαλλοντικά προβλήματα και μποτιλιαρίσματα που προκαλούνται από την παραδοσιακή μέθοδο μεταφοράς, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων και παρέχετε μοναδική φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα. Η ισχύς αυτού του μοντέλου δεν περιορίζεται μόνο στο γεγονός ότι είναι ηλεκτρικό όχημα αλλά και στη χρήση μπαταρίας Energy-on-air που είναι πολύ πιο ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον από την παραδοσιακή μπαταρία ιόντων λιθίου όσον αφορά την απόρριψη.

Όνομα έργου : For Two, Όνομα σχεδιαστών : Seungkwan Kim, Όνομα πελάτη : T&T GOOD TERMS Co,. Ltd..

For Two Το Ηλεκτρικό Σκούτερ Για Κοινή Χρήση

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.