Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής

Musiac

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής Το Musiac είναι μια μηχανή μουσικής πρότασης, χρησιμοποιήστε την ενεργητική συμμετοχή για να βρείτε ακριβείς επιλογές για τους χρήστες του. Στόχος είναι να προτείνει εναλλακτικές διεπαφές για να αμφισβητήσει την αυτοκρατία του αλγορίθμου. Το φιλτράρισμα πληροφοριών έχει γίνει αναπόφευκτη προσέγγιση αναζήτησης. Ωστόσο, δημιουργεί ηχητικά εφέ θαλάμου και περιορίζει τους χρήστες στη ζώνη άνεσής τους ακολουθώντας αυστηρά τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες γίνονται παθητικοί και σταματούν να αμφισβητούν τις επιλογές που παρέχει το μηχάνημα. Το να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε τις επιλογές μπορεί να αυξήσει το τεράστιο βιολογικό κόστος, αλλά είναι η προσπάθεια που δημιουργεί μια σημαντική εμπειρία.

Όνομα έργου : Musiac, Όνομα σχεδιαστών : Chia-Min Lin, Όνομα πελάτη : LinStudio.

Musiac Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.