Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης

Shan Shui Plaza

Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης Βρίσκεται στην ιστορική πόλη Xi'an, μεταξύ του επιχειρηματικού κέντρου και του ποταμού TaoHuaTan, το έργο στοχεύει όχι μόνο στη σύνδεση του παρελθόντος και του παρόντος αλλά και της πόλης και της φύσης. Εμπνευσμένο από την ανοιξιάτικη κινεζική ιστορία The Peach blossom, το έργο προσφέρει έναν παραδεισένιο χώρο διαβίωσης και εργασίας παρέχοντας στενή σχέση με τη φύση. Στην κινεζική κουλτούρα, η φιλοσοφία του ορεινού νερού (Shan Shui) κατέχει μια ουσιαστική έννοια της σχέσης μεταξύ ανθρώπου και φύσης, εκμεταλλευόμενη έτσι το υδατώδες τοπίο της περιοχής, το έργο προσφέρει χώρους που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του Shan Shui στην πόλη.

Όνομα έργου : Shan Shui Plaza, Όνομα σχεδιαστών : AART. AT Design, Όνομα πελάτη : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.