Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λαμπτήρας

Newmoon

Λαμπτήρας Το Newmoon είναι μια λυχνία οροφής φτιαγμένη από φυσητό γυαλί και μικρά φώτα βρίσκονται μέσα στις τρύπες που είναι εμπνευσμένες από την επιφάνεια του φεγγαριού με τις τυροειδείς τρύπες με στόχο να φέρει το φεγγάρι φως στην ατμόσφαιρα του σπιτιού. Αυτό το εντυπωσιακό γυάλινο αμπαζούρ με τις άκρες της καμπύλης τρύπας δίνει μια αίσθηση μοντέρνου. Αυτές οι οπές φωτός από τη γωνία περιτυλίγματος, φωτίζονται καλύτερα και ευρύτερα. Η απόδοση και η αισθητική ομορφιά ενώνονται και παρέχουν επίσης συναισθηματική σύνδεση μεταξύ του "Newmoon" και των ανθρώπων.

Όνομα έργου : Newmoon, Όνομα σχεδιαστών : Nima Bavardi, Όνομα πελάτη : Nima Bvi Design.

Newmoon Λαμπτήρας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.