Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αφίσα

County Fair Charity Fundraiser

Αφίσα Το Cocktails Against Cancer διοργανώνει μια ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τη συγκέντρωση δωρεών για τους δικαιούχους. Το θέμα της εκδήλωσης του 2015 ήταν εκθεσιακό. Αυτή η δίχρωμη αφίσα μεταξοτυπίας κρέμασε γύρω από την πόλη και κάλεσε τους καλεσμένους να μάθουν έναν τετράγωνο χορό και να πιουν ένα κοκτέιλ που ζεσταίνει το έντερο. Ο σχεδιασμός αναφέρεται σε ένα vintage λουλάκι Bandana και ενσωματώνει το σύμβολο της κορδέλας ευαισθητοποίησης στην εκτύπωση.

Όνομα έργου : County Fair Charity Fundraiser, Όνομα σχεδιαστών : Kathy Mueller, Όνομα πελάτη : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Αφίσα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.