Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ναυτικό Μουσείο

Ocean Window

Το Ναυτικό Μουσείο Η σχεδιαστική ιδέα ακολουθεί την ιδέα ότι τα κτίρια δεν είναι απλώς φυσικά αντικείμενα, αλλά αντικείμενα με νόημα ή σημεία διασκορπισμένα σε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό κείμενο. Το ίδιο το μουσείο είναι ένα τεχνούργημα και ένα σκάφος που υποστηρίζει την ιδέα του ταξιδιού. Η διάτρηση της κεκλιμένης οροφής ενισχύει την επίσημη ατμόσφαιρα της βαθιάς θάλασσας και τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν στοχαστική θέα στον ωκεανό. Βελτιστοποιώντας το θαλάσσιο περιβάλλον και συνδυάζοντάς το με εκπληκτική υποβρύχια θέα, το μουσείο αντικατοπτρίζει με ειλικρίνεια τη λειτουργία του.

Όνομα έργου : Ocean Window, Όνομα σχεδιαστών : Nikolaos Karintzaidis, Όνομα πελάτη : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Το Ναυτικό Μουσείο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.