Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι, Τρίποδο, Πλίνθος

Trifold

Τραπέζι, Τρίποδο, Πλίνθος Το σχήμα του Trifold ενημερώνεται από ένα συνδυασμό τριγωνικών επιφανειών και μια μοναδική πτυσσόμενη ακολουθία. Έχει μινιμαλιστικό αλλά πολύπλοκο και γλυπτό σχεδιασμό, από κάθε άποψη, αποκαλύπτει μια μοναδική σύνθεση. Ο σχεδιασμός μπορεί να κλιμακωθεί ώστε να ταιριάζει σε διάφορους σκοπούς χωρίς να διακυβεύεται η δομική του ακεραιότητα. Το Trifold είναι μια βιτρίνα ψηφιακών μεθόδων κατασκευής και η χρήση νέων τεχνολογιών κατασκευής όπως η ρομποτική. Η διαδικασία παραγωγής αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μια εταιρεία κατασκευής ρομποτικών ειδικευμένων στην αναδίπλωση μετάλλων με ρομπότ 6 αξόνων.

Όνομα έργου : Trifold, Όνομα σχεδιαστών : Max Hauser, Όνομα πελάτη : .

Trifold Τραπέζι, Τρίποδο, Πλίνθος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.