Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Πολυλειτουργικά Δεκανίκια

Lazarus

Τα Πολυλειτουργικά Δεκανίκια μια απλή, πιθανή μη ηλεκτρική μηχανή ανθρώπινου δυναμικού, πραγματικά σχεδιασμένη για την κοινωνική αλληλεπίδραση και αποκατάσταση των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Για να μην είναι αμήχανο, μιμείται τέλεια τη διαδικασία περπατήματος ενός απλού ατόμου. Για παράδειγμα, κινείται πάντα το χέρι στην άλλη πλευρά του ποδιού. το πόδι με αναπηρία μπορεί να ανέβει σκάλες με αυτό γιατί μπορεί να αναπτύξει καλάμια. Επίσης, τα καλάμια μπορούν να μετατραπούν σε μια τέλεια καρέκλα. Εάν όχι, το Lazarus φορτώνει καλάμια. Ως ιατρικό μηχάνημα, το Lazarus είναι αποτελεσματικό επειδή ο χρήστης μπορεί σταδιακά και αυτόματα να αποκατασταθεί σε κανονική κοινωνική αλληλεπίδραση, όχι να σταματήσει να εργάζεται για αποκατάσταση

Όνομα έργου : Lazarus, Όνομα σχεδιαστών : Sung-Hyeon Yoo, Όνομα πελάτη : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Τα Πολυλειτουργικά Δεκανίκια

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.