Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μπουκάλι Βότκα

Snowflake Vodka

Το Μπουκάλι Βότκα Εμπνεύστηκα από την απλότητα και ταυτόχρονα την πολυπλοκότητα μιας νιφάδας χιονιού. Τις περισσότερες φορές περνάμε απλώς τη ζωή χωρίς καν να παρατηρούμε όλη την ομορφιά και την πολυπλοκότητα των πραγμάτων γύρω μας. Η φύση είναι γεμάτη από απλά πράγματα, αλλά όταν αρχίσετε να προσέχετε, συνειδητοποιείτε ότι αυτά τα απλά πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό, τι νομίζατε. Αυτή ήταν η αρχή του σχεδιασμού μου, να προσπαθήσω να ερμηνεύσω και να δημιουργήσω ένα νέο σχήμα για ένα μπουκάλι σε απόλυτη επάρκεια με τη φύση. Ακριβώς όπως στη φύση όταν κάνουμε μεγέθυνση σε σύνθετες φόρμες που μπορεί να φαίνονται αυθαίρετες στο μάτι, ανακαλύπτουμε ένα γεωμετρικό σχέδιο.

Όνομα έργου : Snowflake Vodka, Όνομα σχεδιαστών : Adrian Munoz, Όνομα πελάτη : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Το Μπουκάλι Βότκα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.