Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φωτιστικό

Yazz

Φωτιστικό Το Yazz είναι ένα διασκεδαστικό φωτιστικό φτιαγμένο από λυγισμένα ημι-άκαμπτα σύρματα που επιτρέπουν στον χρήστη να λυγίζει σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή που ταιριάζει στη διάθεσή τους. Έρχεται επίσης με μια προσαρτημένη υποδοχή που διευκολύνει τον συνδυασμό περισσότερων από μία μονάδων. Το Yazz είναι επίσης αισθητικά ελκυστικό, φιλικό προς το χρήστη και οικονομικό. Η ιδέα προήλθε από την ιδέα της ελαχιστοποίησης του φωτισμού στα βασικά του βασικά απαραίτητα ως η απόλυτη έκφραση της ομορφιάς χωρίς να χάσει τον αισθητικό του φωτισμό αντίκτυπου, καθώς ο βιομηχανικός μινιμαλισμός είναι η τέχνη από μόνη της.

Όνομα έργου : Yazz, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Φωτιστικό

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.