Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Καναπές-Κρεβάτι

Umea

Ο Καναπές-Κρεβάτι Το Umea είναι ένας πολύ σέξι, οπτικά ελαφρύς και κομψός καναπές-κρεβάτι για έως και τρία άτομα και δύο άτομα σε θέση ύπνου. Αν και το υλικό είναι το κλασσικό σύστημα κλικ, η πραγματική καινοτομία αυτού προέρχεται από τις σέξι γραμμές και τα περιγράμματα που το καθιστούν ένα αρκετά ελκυστικό έπιπλο.

Όνομα έργου : Umea , Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : M3.

Umea  Ο Καναπές-Κρεβάτι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.