Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τυπογραφία

Ila'l Amam Type Family

Η Τυπογραφία Το "Ila'l Amam" είναι μια οικογένεια αραβικού τύπου που αναπτύχθηκε από ένα μείγμα των πρώτων τύπων εμφάνισης που δημιουργήθηκαν ποτέ - Fat Faces, καθώς και vintage ιρανικά Kufic σενάρια του 11ου αιώνα, συνδυάζοντας όλα αυτά σε πλάγια / πλάγια μορφή. Το "Ila'l Amam" αποτελείται από τύπους εμφάνισης που χρησιμοποιούνται για σκοπούς μεγάλης κλίμακας, καθώς τα γράμματα είναι ιδιαίτερα στυλιζαρισμένα και χαρακτηρίζονται από έντονη αντίθεση μεταξύ παχιών και λεπτών πινελιών. Η γοητεία πίσω από μια πλάγια γραφή / πλάγια γραμματοσειρά προήλθε από την έλλειψη ενός σε οποιονδήποτε αραβικό τύπο, καθώς τα αραβικά ίσως θεωρούσαν ότι είχαν καθαρά πλάγια μορφή από την αρχή.

Όνομα έργου : Ila'l Amam Type Family, Όνομα σχεδιαστών : Sara Mansour, Όνομα πελάτη : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Η Τυπογραφία

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.