Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ταπετσαρισμένο Wc Pan

4Life

Το Ταπετσαρισμένο Wc Pan Το μπολ τουαλέτας 4life παίρνει τη θέση του στο μπάνιο με τη συμπαγή του μορφή και τη λειτουργική του χρήση ως νέα εικόνα χαρακτηριστικής κυριαρχίας. Το δοχείο τουαλέτας φιλικό προς το περιβάλλον εντυπωσιάζει τόσο με την αισθητική του όσο και με το σεβασμό του στη φύση… Η γενική προσέγγιση στο σετ καλύμματος Slim Seat Ο σχεδιασμός των απλών αποσυναρμολογούμενων, μηχανισμών κλειδώματος τουαλέτας είναι τα κουμπιά ελέγχου λειτουργίας που πρέπει να τοποθετηθούν στο εσωτερικό μέρος του σετ καλύμματος. Τα κουμπιά που έρχονται σε επαφή με τον χρήστη τοποθετούνται στις περιοχές που είναι πιο δύσκολο να λερωθούν, οπότε αυτό παρέχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα όσον αφορά την υγιεινή.

Όνομα έργου : 4Life, Όνομα σχεδιαστών : SEREL Seramic Factory, Όνομα πελάτη : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Το Ταπετσαρισμένο Wc Pan

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.