Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μεγάλο Φωτισμένο Γλάστρα

Divine

Το Μεγάλο Φωτισμένο Γλάστρα Πρόκειται για ένα μεγάλο ελαφρύ δοχείο, κατασκευασμένο από ένα ή δύο κομμάτια από πλαστικό opal. Το pot δεν έχει καθόλου πυθμένα. Έτσι, το βάζετε γύρω από ένα αναπτυσσόμενο δέντρο. Και στερεώστε τις άκρες μαζί με "γρήγορες κλειδαριές". Και στο κάτω μέρος έρχεται μια λυχνία LED που δίνει ένα φως στην κατσαρόλα και ένα δέντρο και ένα surraund. Η κύρια διαφορά για τους άλλους είναι ότι το τοποθετείτε γύρω από ένα αναπτυσσόμενο δέντρο. Δεν βάζετε ένα δέντρο για να μεγαλώσετε εκεί.

Όνομα έργου : Divine, Όνομα σχεδιαστών : Ari Korolainen, Όνομα πελάτη : Adessin Oy.

Divine Το Μεγάλο Φωτισμένο Γλάστρα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.