Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έργα Τέχνης

Arabic Calligraphy

Τα Έργα Τέχνης Αυτά είναι παραδείγματα μιας σύγχρονης τέχνης αραβικής καλλιγραφίας που ασκείται από έναν Ομάν καλλιτέχνη, τον Δρ. Salman Alhajri, επίκουρο καθηγητή Τέχνης και Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Sultan Qaboos. Εξηγεί τα αισθητικά χαρακτηριστικά της αραβικής καλλιγραφίας ως ένα μοναδικό εικονίδιο της ισλαμικής τέχνης. Ο Σαλμάν καθιέρωσε την πρακτική του, χειροκίνητα στην αραβική καλλιγραφία ως το κύριο θέμα το 2006. Το 2008 άρχισε να χρησιμοποιεί ψηφιακές και γραφικές τεχνολογίες, π.χ. λογισμικό γραφικών (βασισμένο σε φορέα) και λογισμικό αραβικού σεναρίου, π.χ. «Kelk», από τότε ο Alhajri ανέπτυξε ένα μοναδικό στυλ σε αυτήν τη ροή τέχνης.

Όνομα έργου : Arabic Calligraphy , Όνομα σχεδιαστών : Salman Alhajri, Όνομα πελάτη : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Τα Έργα Τέχνης

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.