Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εμπορική Περιοχή & Αίθουσα Αναμονής Vip

Commercial Area, SJD Airport

Εμπορική Περιοχή & Αίθουσα Αναμονής Vip Αυτό το έργο εντάσσεται στη νέα τάση στα πράσινα αεροδρόμια στον κόσμο, ενσωματώνει καταστήματα και υπηρεσίες εντός του τερματικού σταθμού και κάνει τον επιβάτη να περάσει μια εμπειρία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του. Η GREEN Airport Design Trend ενσωματώνει χώρους με μια πιο πράσινη και πιο βιώσιμη αξία σχεδιασμού αεροδρομίου, ενώ το σύνολο του χώρου της εμπορικής περιοχής φωτίζεται από φυσικό φως του ήλιου χάρη σε μια μνημειακή γυάλινη πρόσοψη που βλέπει στον διάδρομο. Το VIP Lounge σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου μια ιδέα σχεδιασμού οργανικών και πρωτοπόρων κυττάρων. Η πρόσοψη επιτρέπει την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο δωμάτιο χωρίς να εμποδίζει τη θέα προς το εξωτερικό.

Όνομα έργου : Commercial Area, SJD Airport, Όνομα σχεδιαστών : sanzpont [arquitectura], Όνομα πελάτη : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Εμπορική Περιοχή & Αίθουσα Αναμονής Vip

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.