Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Και Τραπεζαρία

Air table

Τραπεζάκι Και Τραπεζαρία Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί εύκολα να μεταβεί από ένα χαμηλό τραπεζάκι σε ένα πλήρες τραπέζι τραπεζαρίας ή ακόμα και ένα γραφείο είναι αρκετά ενδιαφέρων. Οι μεταλλικοί σωλήνες μπορούν να τοποθετηθούν σε δύο διαφορετικές θέσεις με περιστροφή. Οι ξύλινες σανίδες περιστρέφονται με μεντεσέδες που σας επιτρέπουν να αυξήσετε την επιφάνεια του τραπεζιού. Το όνομα αυτού του επίπλου εμπνέεται από το MacBook Air, λόγω της αίσθησης του ελαφρού βάρους, τόσο σωματικά όσο και οπτικά.

Όνομα έργου : Air table, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : M3 Claudio Sibille.

Air table Τραπεζάκι Και Τραπεζαρία

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.