Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εκθεσιακός Χώρος

IDEA DOOR

Ο Εκθεσιακός Χώρος Το C&C περίπτερο της εβδομάδας σχεδιασμού της Guangzhou 2012 είναι μια πολυδιάστατη και σύγχρονη διαστημική συσκευή. Τα παράθυρα και οι πόρτες που εκτείνονται σε τέσσερις κατευθύνσεις πραγματοποιούν έξυπνη μετατροπή και αλληλεπίδραση εντός και εκτός του χώρου προβολής, αντιπροσωπεύοντας την επιχειρηματική ιδέα της ανοχής, του ανοίγματος και της διαφοροποιημένης ανάπτυξης. Με την υιοθέτηση της διαδραστικής τεχνολογίας εμφάνισης της επαυξημένης πραγματικότητας και της υπέρθεσης πραγματικού περιβάλλοντος και εικονικού περιβάλλοντος, η εταιρική θήκη σχεδιασμού μέσα στη συσκευή επιτυγχάνει τη μετατροπή της μορφής εμφάνισης από δύο διαστάσεις σε πολυδιάστατες.

Όνομα έργου : IDEA DOOR, Όνομα σχεδιαστών : Zheng Peng, Όνομα πελάτη : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Ο Εκθεσιακός Χώρος

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.