Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κρασί

Crombe 3.0

Το Κρασί Ο στόχος του Crombé winehouse shop ήταν να βιώσουν οι πελάτες έναν εντελώς νέο τρόπο αγορών. Η βασική ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε από την εμφάνιση και την αίσθηση μιας αποθήκης, στην οποία στη συνέχεια προσθέσαμε φως και φινέτσα. Παρόλο που τα κρασιά παρουσιάζονται στην αρχική τους συσκευασία, οι καθαρές γραμμές των μεταλλικών κουφωμάτων εξακολουθούν να εξασφαλίζουν οικειότητα και προοπτική. Κάθε μπουκάλι κρέμεται στο πλαίσιο με την ίδια κλίση που θα τους εξυπηρετούσε ο σομελιέ. Στο ράφι των 12 μέτρων στεγάζονται οι σαμπάνιες και τα ερμάρια. Ανά θυρίδα, οι πελάτες μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια έως και 30 μπουκάλια.

Όνομα έργου : Crombe 3.0, Όνομα σχεδιαστών : Five Am, Όνομα πελάτη : FIVE AM.

Crombe 3.0 Το Κρασί

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.