Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εσωτερικό Κατοικιών

Beijing Artists' House

Το Εσωτερικό Κατοικιών Μετά από 30 χρόνια ταχείας κινεζικής εκβιομηχάνισης, αυτό το έργο αντικατοπτρίζει τις θεμελιώδεις κοινωνικές αλλαγές και τη βιομηχανική ανάπτυξη μιας χώρας που απαιτεί μια σύγχρονη ανάληψη της αρχιτεκτονικής της. Υπό αυτήν την έννοια, το σπίτι ανταποκρίνεται σε μια απομάκρυνση από τις παραδοσιακές αναφορές και προς μια βιομηχανική πραγματικότητα. Στόχος του είναι να διερευνήσει τις βιομηχανικές δυνατότητες της Κίνας, όχι ως κρυφό βίαιο τραύμα αλλά ως δύναμη προόδου που θα μπορούσε να διανείμει την ευημερία σε ολόκληρη την κοινωνία.

Όνομα έργου : Beijing Artists' House, Όνομα σχεδιαστών : Yan Pan, Όνομα πελάτη : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Το Εσωτερικό Κατοικιών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.