Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μουσείο Τέχνης

The Vagrant

Το Μουσείο Τέχνης Η αρχιτεκτονική του Μουσείου Τέχνης της Νέας Πόλης της Ταϊπέι, που σχεδιάστηκε από τον Αλεξάνταρ Ρούντνικ Μιλάνοβιτς ως πουλί γερανού στη φωλιά στη βεράντα του ποταμού, μπορούσε εύκολα να γίνει κατανοητή από απόσταση και από οποιοδήποτε σημείο του πάρκου δίπλα στον ποταμό Yingge. Η μορφή του μουσείου ήταν μια απροσδιόριστη μινιμαλιστική ισορροπημένη κίνηση των γερανών με αίθριο ως πνεύμονες πουλιών, όπου ο καθαρός αέρας και το φως του ήλιου μπήκαν απευθείας στο μουσείο. Με τα φτερά του ως εκθεσιακό χώρο και τους γερανούς να κατευθύνονται ως εστιατόριο με θέμα την τέχνη, οι επισκέπτες του μουσείου θα μπορούσαν να απολαύσουν τη θέα του τοπίου και την πόλη της Ταϊπέι στην περιοχή.

Όνομα έργου : The Vagrant , Όνομα σχεδιαστών : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Όνομα πελάτη : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Το Μουσείο Τέχνης

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.