Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Multimedia exhibition Lsx20

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Μια έκθεση πολυμέσων αφιερώθηκε στην 20ή επέτειο της επανεισαγωγής των εθνικών νομισμάτων. Σκοπός της έκθεσης ήταν να παρουσιάσει το πλαίσιο της τριάδας στην οποία βασίστηκε το καλλιτεχνικό έργο, δηλαδή τραπεζογραμμάτια και κέρματα, οι συγγραφείς - 40 εξαιρετικοί Λετονικοί καλλιτέχνες διαφόρων δημιουργικών ειδών - και τα έργα τους. Η ιδέα της έκθεσης προήλθε από γραφίτη ή μόλυβδο που είναι ο κεντρικός άξονας ενός μολυβιού, ένα κοινό εργαλείο για καλλιτέχνες. Η δομή γραφίτη χρησίμευσε ως το κεντρικό σχεδιαστικό στοιχείο της έκθεσης.

Όνομα έργου : Multimedia exhibition Lsx20, Όνομα σχεδιαστών : Design studio H2E, Όνομα πελάτη : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.