Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εμπορικός Χώρος

De Kang Club

Ο Εμπορικός Χώρος Το Dekang βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Guangzhou, στην Κίνα, είναι ένα σπα και ψυχαγωγία ένα από τα εμπορικά έργα. Το έργο είναι στη σχεδιαστική ιδέα του «αστικού τοπίου» ως βασική ένδειξη για την ανταπόκριση στις απαιτήσεις της σύγχρονης αστικής ζωής.

Όνομα έργου : De Kang Club, Όνομα σχεδιαστών : Yongcai Huang, Όνομα πελάτη : De Kang Club.

De Kang Club Ο Εμπορικός Χώρος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.