Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών

Xtreme Lip-Shaper® System

Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών Το Xtreme Lip-Shaper® System είναι η πρώτη στον κόσμο κλινικά αποδεδειγμένη ασφαλή καλλυντική συσκευή μεγέθυνσης χειλιών οικιακής χρήσης. Χρησιμοποιεί μια 3.500 ετών κινεζική μέθοδος «κοπής» - με άλλα λόγια, αναρρόφηση - σε συνδυασμό με προηγμένη τεχνολογία σχηματοποίησης χειλιών για το περίγραμμα και τη μεγέθυνση των χειλιών αμέσως. Ο σχεδιασμός δημιουργεί ένα συναρπαστικό κάτω χείλος μονό-λοβού και διπλού λοβού όπως η Αντζελίνα Τζολί. Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν ξεχωριστά το πάνω ή το κάτω χείλος. Ο σχεδιασμός είναι επίσης χτισμένος για να ανυψώνει τις καμάρες του τόξου του Έρως, να γεμίζει τα χείλη για να ανυψώσει τις γωνίες του γηράσκοντος στόματος. Κατάλληλο και για τα δύο φύλα.

Όνομα έργου : Xtreme Lip-Shaper® System, Όνομα σχεδιαστών : Thienna Ho Ph.D., Όνομα πελάτη : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.