Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Θεραπεία-Σαλόνι Για Την Οδοντική Ομορφιά

Dental INN

Θεραπεία-Σαλόνι Για Την Οδοντική Ομορφιά Το έργο "Dental INN" έχει σχεδιαστεί ως οδοντιατρική εγκατάσταση με τη μορφή αίθουσας θεραπείας για οδοντιατρική ομορφιά στο Viernheim / Γερμανία. Το έργο αντιπροσωπεύει μια νέα ιδέα εσωτερικού σχεδιασμού για οδοντιατρικές πρακτικές με θέμα «θεραπευτικά αποτελέσματα οργανικών σχημάτων και φυσικών δομών» και αναπτύχθηκε κυρίως για τον Δρ Bergmann, έναν διεθνή διαπιστευμένο οδοντίατρο εμφυτευμάτων. Εκτός από τις οδοντιατρικές θεραπείες όπως τα καπλαμά και τη λεύκανση, ο Δρ Bergmann και η ομάδα του παρέχουν, μεταξύ άλλων, συμπόσια για την εμφυτευματολογία για πολλούς νέους οδοντιάτρους από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Όνομα έργου : Dental INN, Όνομα σχεδιαστών : Peter Stasek, Όνομα πελάτη : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Θεραπεία-Σαλόνι Για Την Οδοντική Ομορφιά

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.