Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιορισμένη Σειρά Αποκλειστικών Κρασιών

Echinoctius

Περιορισμένη Σειρά Αποκλειστικών Κρασιών Αυτό το έργο είναι μοναδικό με πολλούς τρόπους. Ο σχεδιασμός έπρεπε να αντικατοπτρίζει τον μοναδικό χαρακτήρα του εν λόγω προϊόντος - αποκλειστικό κρασί συγγραφέα. Εκτός αυτού, υπήρχε η απαίτηση να κοινοποιηθεί το βαθύ νόημα στο όνομα του προϊόντος - υπερθετική, ηλιοστάσιο, αντίθεση μεταξύ νύχτας και ημέρας, ασπρόμαυρη, ανοιχτή και σκοτεινή. Ο σχεδιασμός είχε την πρόθεση να αντικατοπτρίζει το μυστικό που κρύβεται τη νύχτα: την ομορφιά του νυχτερινού ουρανού που μας εκπλήσσει τόσο πολύ και το μυστικιστικό αίνιγμα που κρύβεται στους αστερισμούς και στον Ζωδιακό.

Όνομα έργου : Echinoctius, Όνομα σχεδιαστών : Valerii Sumilov, Όνομα πελάτη : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Περιορισμένη Σειρά Αποκλειστικών Κρασιών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.