Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικίες Βίλες

Field of Flowers

Κατοικίες Βίλες Η δομή που στηρίζεται στις ρουλεμάν του τόξου ή του ημι-τόξου χαρακτήρα έχει μειωμένη επίδραση στο έδαφος, οπότε επιτρέπει στο έδαφος να απολαμβάνει βροχή και να εισπνέει. Ο σχεδιασμός του έχει μια ολοκλήρωση με τη φύση. Ένα μπλοκ αποτελούμενο από τέσσερις μονάδες βίλας έχει την ευκαιρία να απολαύσετε την πανοραμική θέα χάρη σε έναν μηχανισμό ικανό να περιστρέφεται κατά 360 ° την ημέρα. Το έργο λαμβάνει μέρος της ενεργειακής του τροφοδοσίας από τριαντάφυλλα ανέμου. Κάθε μονάδα βίλας μπορεί να ασχοληθεί με τη βιολογική γεωργία στη δική της περιοχή μέσα σε διάφορα λουλούδια , δέντρα περικυκλωμένα με τεχνητές ή πραγματικές λίμνες.

Όνομα έργου : Field of Flowers, Όνομα σχεδιαστών : Murat Gedik, Όνομα πελάτη : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Κατοικίες Βίλες

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.