Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σαλόνι Γκολφ Κλαμπ

Birdie's Lounge

Το Σαλόνι Γκολφ Κλαμπ Το σαλόνι για ένα κλαμπ γκολφ είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σε 6 εβδομάδες, εγκαίρως για την έναρξη της ημέρας. Έπρεπε επίσης να είναι όμορφο, λειτουργικό ως σαλόνι και κατάλληλο για περιστασιακές τελετές απονομής διαγωνισμού γκολφ και άλλες μικρότερες εκδηλώσεις. Για ένα γυάλινο κουτί 3 όψεων στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, αυτή η προσέγγιση φέρνει τα πράσινα, τον ουρανό και κάποια ιδέα του γκολφ στο μπαρ, στα χρώματα της επίπλωσης και στις αντανακλάσεις της πορείας στο πίσω μπαρ του ψηφιδωτού καθρέφτη. Οι εξωτερικές απόψεις αποτελούν μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού και της εμπειρίας.

Όνομα έργου : Birdie's Lounge, Όνομα σχεδιαστών : Mario J Lotti, Όνομα πελάτη : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Το Σαλόνι Γκολφ Κλαμπ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.