Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύγχρονο Qipao

The Remains

Το Σύγχρονο Qipao Η έμπνευση είναι από τα κινέζικα λείψανα, το "Κεραμικά" είναι η πιο αναπαράσταση που είναι πιο δημοφιλής ανεξάρτητα από το βασιλικό και το λαό. Στη μελέτη μου, ακόμη και σήμερα τα βασικά πρότυπα κινεζικής αισθητικής της μόδας και το Φενγκ Σούι (σχεδιασμός εσωτερικού και περιβάλλοντος) είναι αμετάβλητα. Τους αρέσουν οι διαφανείς, οι στρώσεις και οι επιθυμίες. Θα ήθελα να σχεδιάσω ένα Qipao για να φέρει τις επιπτώσεις και τα χαρακτηριστικά των κεραμικών από την παλιά δυναστεία στη σύγχρονη μόδα. Και προκαλεί ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τον πολιτισμό και την εθνικότητά τους όποτε είμαστε στη i-γενιά.

Όνομα έργου : The Remains, Όνομα σχεδιαστών : So Yau Kai, Όνομα πελάτη : KaiSo Styling Produce.

The Remains Το Σύγχρονο Qipao

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.