Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Φωτιστικό

Cubeoled

Το Φωτιστικό Βάθος, διαφάνεια και αντίθεση - CUBE | Το OLED ερμηνεύει αυτές τις βασικές αρχές του ορατού φωτός σε καθαρό, μονολιθικό σχεδιασμό. 12 διαφανείς πίνακες δίοδος εκπομπής οργανικού φωτός (OLED) διατάσσονται σε ένα ορθογώνιο σύστημα συντεταγμένων και τοποθετούνται σε στρώματα μεταξύ 8 οπτικών / διαυγών κρυστάλλων γυάλινων κύβων. Μέσω διαφανών διαδρομών κυκλώματος που εφαρμόζονται στις εσωτερικές γυάλινες επιφάνειες, τα συναρμολογημένα πάνελ OLED στο μονόλιθο τροφοδοτούνται με ηλεκτρική ισχύ. Όταν ενεργοποιηθεί, ο ενσωματωμένος πίνακας μετατρέπει αυτόν τον διαφανή κύβο σε μια παν-κατευθυντική πηγή φωτός.

Όνομα έργου : Cubeoled, Όνομα σχεδιαστών : Markus Fuerderer, Όνομα πελάτη : Markus Fuerderer.

Cubeoled Το Φωτιστικό

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.