Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Set Top Box

NOSE Set Top Box

Το Set Top Box Η NOSE είναι ένα από τα νεότερα Smart Set Top Box της εταιρείας που παρέχει τεχνολογία ψηφιακής μετάδοσης για χρήστες τηλεόρασης. Ο πιο σημαντικός χαρακτήρας της NOSE είναι ο "κρυμμένος εξαερισμός". Ο κρυμμένος εξαερισμός επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών και απλών σχεδίων. Μέσα στο πλαστικό κάλυμμα υπάρχει μια μεταλλική θήκη που χρησιμοποιείται για την αποφυγή υπερθέρμανσης του προϊόντος.

Όνομα έργου : NOSE Set Top Box, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Το Set Top Box

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.