Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οδοντόβουρτσα Αλληλεπίδρασης

TTONE

Η Οδοντόβουρτσα Αλληλεπίδρασης Το TTone είναι μια διαδραστική οδοντόβουρτσα για παιδιά, η οποία παίζει μουσική χωρίς παραδοσιακές μπαταρίες. Το TTone καταγράφει την κινητική ενέργεια που παράγεται από τη δράση βουρτσίσματος. Η ιδέα είναι να κάνει το βούρτσισμα να είναι πιο ενδιαφέρον για το παιδί, ενώ παράλληλα αναπτύσσει υγιείς συνήθειες υγιεινής των δοντιών. Η μουσική προέρχεται από την αντικαταστάσιμη βούρτσα, όταν η βούρτσα αντικαθίσταται παίρνει ένα νέο μουσικό κομμάτι μαζί με το νέο πινέλο. Η μουσική διασκεδάζει το παιδί, ενθαρρύνοντάς το να βουρτσίζει για τη σωστή ώρα, ενώ επιτρέπει επίσης στους γονείς να γνωρίζουν εάν το παιδί τους έχει ολοκληρώσει το χρόνο του βουρτσίσματος ή όχι.

Όνομα έργου : TTONE, Όνομα σχεδιαστών : Nien-Fu Chen, Όνομα πελάτη : Umeå Institute of Design .

TTONE Η Οδοντόβουρτσα Αλληλεπίδρασης

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.