Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Θαλασσινών

PURE

Η Συσκευασία Θαλασσινών Η ιδέα αυτής της νέας σειράς προϊόντων είναι "Χωρίς". Με απλά λόγια, δημιουργήσαμε ένα ασυνήθιστα χαλαρό σχέδιο. Συνήθως για κονσερβοποιημένα θαλασσινά είναι σκοτεινές και γεμάτες συσκευασίες, ο σχεδιασμός μας είναι "Χωρίς" από οποιοδήποτε οπτικό έρμα. Από την άλλη πλευρά, η σειρά είναι επίσης για άτομα με ευαισθησία στην αλλεργία και στα τρόφιμα. Φαίνεται σχεδόν σκόπιμα κάποιο είδος ιατρικής. Η πώληση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 και είναι εξαιρετικά επιτυχημένη. Τα σχόλια της επιχείρησης λιανικής είναι: Περιμένουμε πολύ καιρό για μια όμορφη και καλά μελετημένη ιδέα. Ο πελάτης θα το λατρέψει.

Όνομα έργου : PURE, Όνομα σχεδιαστών : Bettina Gabriel, Όνομα πελάτη : gabriel design team – Hamburg.

PURE Η Συσκευασία Θαλασσινών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.